Onze prijsstrategie

Bij kaartjes werken we niet met formules of standaardprijzen omdat ieder zijn wensen anders zijn en dus ook iedere offerte zal verschillen, iedere opdracht is maatwerk.

We geven hieronder 3 simulaties weer om duidelijk te maken dat we voor ieders budget een mooi kaartje kunnen afleveren. De simulaties dienen als voorbeeld, andere aantallen en/of opties zijn mogelijk. Er is geen minimum hoeveelheid.

Het stopt natuurlijk niet bij onderstaande voorbeelden, je kan bij ons terecht voor alle drukwerk dat je zal nodig hebben voor je trouw. Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op en wij maken zo snel als mogelijk een vrijblijvende offerte op.

Uw eigen ontwerp

Ook met een eigen ontwerp kan je bij Kaartjes terecht.

Ideaal is het als U zelf de nodige kennis heeft om alles op te maken of U het ontwerp door een ontwerper laten realiseren heeft.

Maar ook als dit niet het geval is, zullen we U bijstaan om uw eigen ontwerpidee naar behoren uit te voeren.

Als U ons een perfect drukklaar ontwerp kan aanleveren, zal dit zorgen voor een lagere prijs.

Onze ontwerpen

Bij kaartjes heb je keuze uit diverse ontwerpen voor je trouwkaartje. Elk kaartje kan aangepast worden, een andere kleur, kleine veranderingen in de tekst,... dit zorgt er voor dat een standaard kaartje omgetoverd wordt in iets uniek.

Het voordeel is dat als je kiest voor een kaartje uit onze standaard collectie dat er geen extra ontwerpkosten worden aangerekend. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Ontwerp op maat

Je vind je ideale kaartje niet terug in onze collectie of je wilt iets zeer uniek, iets dat voor 100 % bij jullie past, dan kan je kiezen voor een ontwerp op maat.

In dat geval doe je beroep doen op 1 van onze zeer creatieve ontwerpers.

We maken hier vooraf een prijsopgave voor.

Papierkeuze

Zowel voor letterpress als voor offset heb je keuze tussen verschillende papier soorten. Naast ons assortiment standaard papieren hebben we ook een iets exclusievere collectie. Deze keuze heeft weinig invloed op de totaalprijs van het project.

We werken samen met de grootste papierleveranciers in het land en kunnen dus in principe op alle papiersoorten drukken die verkrijgbaar zijn. Bepaalde heel specifieke merken kunnen soms duurder uitvallen.
Formaat

We werken met een aantal standaardmaten, de keuze van je formaat heeft slechts een kleine invloed op de prijs.

Kies je voor een niet-standaartformaat, dan kan dit wel zorgen voor een extra meerkost. Hou er eveneens rekening mee dat omslagen in een buitenformaat niet makkelijk te verkrijgen en een pak duurder zijn.

Edge painting

Met edge painting word de papierrand gekleurd, dit zorgt voor een heel mooi effect.

Edge painting vraagt heel wat productietijd en daardoor is het een niet te onderschatten meerkost.

Andere mogelijkheden

Bij Kaartjes staan we klaar om al uw creativiteit om te zetten in hoogstaand drukwerk.

Dus als U een idee heeft dat niet op onze website vermeld is, dan is de kans toch vrij reeël dat we het kunnen uitvoeren. Opgelet: gekke ideeën zijn niet altijd synoniem voor gekke prijzen ;)

Stansen

Om een kaartje een specifieke vorm te geven, bijvoorbeeld een hartje of een cirkel moeten we stansen.

Daarom moeten we een stansvorm laten maken. De complexiteit van die vorm zal de prijs bepalen.
Enkel- of dubbelzijdig

Bij offsetdruk maakt de keuze van enkel- of dubbelzijdige bedrukking slechts een klein verschil in prijs.

In letterpress zorgt dit echter wel voor een aanzienlijke meerkost. We adviseren om het in letterpress bij een enkelzijdige bedrukking te houden, dit niet alleen omwille van de prijs, maar ook door een aantal andere technische redenen.

Omslagen

De keuze van je enveloppe gaat meestal hand in hand met de keuze van je papier. We hebben een mooi assortiment in verschillende standaardformaten en kleuren

Als het ietsje luxueuzer mag zijn, kan je ook kiezen voor onze hangemaakte en gepersonaliseerde enveloppes.

Aantal (oplage)

Bij kaartjes berekenen we onze prijzen niet per kaartje, maar wel per opdracht. Dit zorgt er voor dat er minder prijsverschil is tussen kleine en grote oplages.

We adviseren U zeker meteen voldoende kaartjes te bestellen, want achteraf bijdrukken is bijna even duur als de eerste druk.