Het zit hem in de kwaliteit

Onze ambitie? Trouwkaarten drukken die blijven meegaan. Zodat je jaren later nog altijd een mooi kaartje in handen hebt. Als herinnering aan je onvergetelijke trouwdag. Voor jezelf, voor je kinderen en kleinkinderen, voor je familie en vrienden. Daarom geen digitaal printwerk bij Kaartjes, maar alleen offset en letterpress. Oerdegelijke druktechnieken, waarmee je trouwkaart zo goed als nieuw blijft.


Offset: In woord en beeld

Bij offset trekt de inkt in het papier – een druktechniek die we ook bij boeken en brochures gebruiken. Resultaat? Hoge kwaliteit en een mooie fotoweergave. Je kiest uit verschillende papiersoorten tot 0,5 mm dik.


Letterpress: echte eyecatcher

Letterpress is een oude druktechniek in een nieuw jasje. De inkt wordt 0,3 mm diep in het papier gedrukt. De kwaliteit is ongelofelijk hoog, maar het aantal kleuren is beperkt. Op papier tot 2 mm dik krijgt je trouwkaart een chique, duurzame uitstraling.


Geen digitaal drukwerk

Digitaal drukken doen we niet, in tegenstelling tot heel wat collega's. Deze techniek gebruikt toner in plaats van inkt. Vergelijk het met een grote, professionele laserprinter. Voordeel is de korte droogtijd, maar de kwaliteit is minder. Na een tijdje vervagen de kleuren en krult het papier. En dat is zonde voor je trouwkaart.