Hoe bestellenBestel je trouwkaart

Op kaartjes.be is er geen webshop. Want we houden van een persoonlijke aanpak. Je vindt er wel een overzicht van al onze trouwkaarten. Handig om je keuze te maken, of inspiratie voor je eigen ontwerp op te doen. Klaar voor een afspraak? Neem dan contact met ons op. We maken graag tijd voor je vrij, ook buiten de kantooruren. Schikt het voor jou overdag of ’s avonds, in de week of tijdens het weekend? We passen ons aan jouw agenda aan. Geen tijd om langs te komen? Dan spreken we alle details af via mail of telefoon. En sturen we een paar voorbeelden van trouwkaarten op.

Één contactpersoon

Voor, tijdens en na het drukwerk krijg je te maken met een en dezelfde contactpersoon: Marijke, Bart of Gianni. Die volgt jouw opdracht van a tot z. Alles begint met jouw ontwerp: een kaart uit onze verzameling, of je eigen inspiratie. Daarvan maken we een proefkaart in pdf-formaat. Je checkt de tekst, de tekstgrootte en de stand van de afbeelding.

Goed voor druk? Vijf dagen later zijn je trouwkaarten klaar. We sturen ze op, of je haalt ze af. Je betaalt contant (opgelet: we hebben geen Bancontact) of met een overschrijving.